Srečanje partnerjev, Brdo pri Kranju 25. marec 2014

V Our Space Appliances želimo biti v čimboljšem stiku z našimi partnerji in strankami. In ni ga boljšega, kot da se nekajkrat na leto dobimo, predstavimo nove tehnologije in ob dobri pijači in jedači predebatiramo vse mogoče teme.
_KHP5645
Tokrat smo se zbrali v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Ker si je potrebno vsak obrok prislužiti, smo srečanje pričeli s predavanji. Prvi je bil Jacint Juhasz, sistemski inženir iz NetAppa, ki nam je predstavil trenutno NetApp produktno linijo. V Our Space Appliances se zavedamo, da postajajo vrteči-se diski stvar preteklosti. Zato je Matej Moškon pripravil zanimivo predavanje o SSD diskovnih tehnologijah, ki že krojijo našo sedanjost, še bolj pa bodo prihodnost.
_KHP5623

_KHP5635
Za zaključek predavanj sta se nam pridružila Dušan Urbič in Andrej Komatar, ki sta skupaj predstavila kako si lahko s pomočjo Big Data tehnologij (Splunk) pomagamo pri izdelavi poročil o stanju opreme v Nuklearni elektrarni Krško.
_KHP5613

_KHP5644
Po predavanjih smo se nekoliko podprli in nadaljevali z debato. "Zmotil" nas je le žreb nagrad, kjer so srečneži prejeli nahrbtnike, merilnike aktivnosti Garmin Vivofit in seveda SSD diske. Ti so bili zagotovo najbolj zaželena nagrada. Nasploh je dogodek uspel, zato se ponovno vidimo v jesenskem času, še prej pa na pomladanskem NUGOSu :). Linki do predstavitev: