Pridobili smo status Splunk> Premier Partner!

Minilo je 10 let, kar smo v iskanju dopolnilne dejavnosti podjetja locirali izzive Big Data. Naše podjetje se je rodilo z vizijo enostavnega obvladovanja podatkov in obstoječim rešitvam za varno hrambo je predstavljalo področje povsem logična nadgradnja. Izmed priznanih in uveljavljenih tehnologij smo takrat pod okrilje vzeli orodje ameriškega proizvajalca Splunk, ki se je ravno dobro začel postavljati na lastne noge. Prvi zajemi podatkov in njihova vizualizacija nam je dvigovala samozavest. Viri podatkov so postali vedno bolj kompleksni, brez kakšnim medsebojnih povezav, večina nestrukturirano. Zanimanje je naraščalo, ekipa se je začela krepiti.

 

Da smo stavili na pravega konja priča dejstvo, da se Splunk po Gartnerju danes pozicionira na prvo mesto v svoji kategoriji. Z znanjem, ki smo si ga nabrali v vseh letih smo kos tudi najzahtevnejšim izzivom. Včasih sploh ne gre več za projekte, temveč čudeže, kaj vse v sebi skrivajo podatki.

 

S ponosom objavljamo, da smo na podlagi obsega prodaje in certificiranih inženirjev pridobili status Splunk> Premier partnerja. Gre za še en dokaz več, da sodelovanje z našo ekipo na področju Big Data vodi do uspeha vašega podjetja.

 

photo