Iz nevidnega v vidno

Čeprav me ne poznate, sem del OSAP čebelnjaka že kar dolgo časa. Jaz sem tista, ki prevaja vsa besedila od začetka do konca. Sem prevajalka, umetnica, 3D dizajnerka, strokovnjak za jezike, …, a predvsem človek, ki resnično ceni kar ima. Sploh te zadnja leta, v katerih sem doživela kar veliko slabih časov.

 

Ko sem, pred več kot 2 leti, začela prevajati za Čebelnjak, sem bila na Zavodu za zaposlovanje. Kot mnogi, tudi izmed Our Space ekipe, sem dolgo iskala prostor, kjer se resnično počutim doma in kjer lahko izživim in predvsem uporabim vsa moja znanja. Prijavljala in poizkušala sem veliko, a mi ni nič uspelo in počutila sem se, kot da ne morem in ne znam nič. Bili so težki časi. Takrat me je Jure povabil na razgovor, in takoj je bilo jasno, da bom lahko zanje prevajala. Bila sem resnično vesela, saj bi počela tisto kar imam res rada in s tem tudi počasi začela spet verjeti vase po dolgih letih brezupnega iskanja.

 

Od takrat naprej je moje življenje spet dobilo cilj in vedela sem kaj ponovno hočem doseči. Začela sem s svojo spletno trgovino, z dizajni 3D modelov, in na koncu tudi našla končno službo v drugem podjetju, za katerega sem že danes resnično hvaležna.

 

In ob tem prazničnem času je resnično pomembno, da se vsak izmed nas zaveda, kaj je dosegel v svojem življenju, da naj bo hvaležen za vsako priložnost, tudi če je bila neuspešna, saj se iz teh naučimo največ. Naj bomo vsi hvaležni za to kar imamo, za najbližje, ki nas podpirajo in v nas verjamejo in na našo notranjo moč, katera nas žene naproti novim ciljem v prihodnosti. 

 

Iz srca želim vam bralcem, vsej OSAP ekipi, ki mi še vedno daje priložnost delati in brati marsikateri navdihujoč članek :) in vsem drugim, da resnično dosežejo kar si zadenejo in naj nikoli ne obupajo, saj resnično izgubimo boj šele, ko prenehamo poskušati. Ozrite se na vaše delo, bodite ponosni na svojo pot in naj se vaš notranji ogenj nikoli ne ugasne, da vas žene naprej v vedno nove višave.  

 

Iz vsega srca vam želim srečno in uspešno 2018!

Anteja Kovačič
Zadnje v blogu Čebelnjak:
Morda vas zanima tudi: